Tuesday, February 24, 2009

Praktikal datang lagi.. :)

Senarai hospital utk praktikal semester depan (140909-201009) dah keluar... sesuatu yang amat luar biasa sebab selalunya, lagi sebulan lebih nak klinikal, baru kuar senarai..tetiba sem ni, dia kuar awal..

Ingatkan dengan awalnya senarai ni keluar, banyak masalah dapat dielakkan..tapi, tengok2 cm lagi teruk je..

untuk praktikal sem depan..
ini senarai hospital yang ada..
Hospital Sultanah Bahiyah -1org
Hospital Sultan Abdul Halim- 2org
Hospital Seberang Jaya- 2org
Hospital Besar Pulau Pinang- 2org
Hospital Taiping- 2org
Hospital Ipoh- 1org
Hospital Klang- 3org
HUKM- 1org
Hospital Selayang- 2org
Hospital Assunta- 2org
Hospital Besar Melaka- 3org
Hospital Pantai Ayer Keroh- 2org
Hospital Raja Perempuan Zainab,KB- 2org
HUSM- 2org
Hospital Tuanku Ampuan Afzan- 1org
Hospital Besar Kuching- 3org
Hospital King Elazabeth, KK- 3org

Pening jugak la tengok senarai hospital kali ni...yang di'highlight' biru tu...jauh bebenor la nak pegi..dah la praktikal seminggu sebelum raya..tak balik raya la kalo dapat sana..yang ber'highlight' pink tu..cam mustahil je nak pegi sbb sorang2..how i'm gonna survive alone...tak termampu rasanya..

Ape2pon..esok baru nak discuss satu kelas pasal penempatan klinikal ni..hoping that, Allah bagi tempat yang terbaik buat diriku..

*still tak leh nk decide nk g mana...n still takut waiting 4 tomorrow..Ya Allah..permudahkanlah..

3 comments:

  1. Hospital Raja Perempuan Zainab!!!!

    ReplyDelete
  2. huhu..
    tak mungkin sbb bdk2 kelantan pon berebut2 nk g sana.. :)

    ReplyDelete
  3. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

    ReplyDelete